Contacteer de redactie

Redactie FORUM+
Koninklijk Conservatorium Antwerpen
(AP Hogeschool Antwerpen)
Desguinlei 25
2018 Antwerpen

+32 (0)3 244 18 29
art&research@ap.be

Beeld: (c) Frederik Beyens

De digitale edities gratis in je mailbox

De digitale versie van FORUM+ ontvang je driemaal per jaar in je mailbox.

Inschrijven

FORUM+ & Track Report

Abonnees van FORUM+ krijgen vanaf juni 2018 1 jaar lang gratis een recent exemplaar van Track Report, de papieren presentatieruimte van de Koninklijke Academie.

Inschrijven

Een abonnement op de gedrukte edities

Jaarlijks krijg je voor € 15,- (als student), € 25,- (als particulier) of € 60,- (als instelling) de drie gedrukte edities per post toegestuurd.
Om een abonnement te kopen, te verlengen of voor meer informatie neemt u contact op met abonnementen@aup.nl.

Als u een abonnement wilt aanbevelen aan de instelling waar u werkzaam bent, dan kunt u een ‘library recommendation form’ downloaden, invullen en overhandigen of toesturen aan uw bibliothecaris.

Word ambassadeur van FORUM+

Uw ambassadeurschap helpt ons om zonder kosten voor auteurs de artikelen als ‘open access’ beschikbaar te maken voor een internationaal publiek. Opleidingen of organisaties die ‘ambassadeur van FORUM+’ worden, krijgen voor € 500 (excl. 21% btw) 3 nummers per jaar, desgewenst ook telkens een doos FORUM+ om zelf te verspreiden onder studenten en medewerkers, én jaarlijks één gratis advertentie (op 1/2 pagina) in een nummer naar keuze. ‘Ambassadeurs van FORUM+’ worden vermeld in de colofon van elk nummer, en op deze pagina.

Voor meer info, stuur stuur een e-mail naar art&research@ap.be.

Adverteren

FORUM+ biedt verschillende mogelijkheden om te adverteren, zowel in kleur als zwart-wit. U kunt uw verhaal vertellen op een hele of halve A4-pagina, in één nummer of voor een volledig jaar. Bekijk hier onze tarieven of contacteer art&research@ap.be voor alle mogelijkheden.